Handicare 1100

De Handicare 1100 is een stijlvolle traplift voor rechte trappen. Zeer slanke en moderne look rail. De traplift beweegt zich namelijk verder door vierwielaandrijving in plaats van een tandlat. Hieruit volgt een soepele en geruisloze rit. 

H&F Trapliften 1100

Slankste rail op de markt

De handicare 1100 is zeer smal en compact. Daardoor kan de traplift dicht tegen de muur geplaatst worden. 

op afstand bedienbaar

Aangezien de traplift word geleverd met twee afstandsbedieningen, kan de traplift zowel boven als beneden op afstand kan bediend worden. 

sensoren voor uw veiligheid

Met behulp van diverse veiligheidssensoren wordt een veilige rit gegarandeerd.

 

Handicare 1100 Style

belangrijkste kenmerken

 

- moderne en gebruiksvriendelijke traplift

- tot 7 meter raillengte

- tandlatloze vierwielaandrijftechnologie 

- ultradun en stijlvolle rail

- noodstop beveiliging

- zachte start en stop

- veiligheidsensoren aan de voetenplank en motorunit

 

OPTIES

De traplift kan verder uitgebreid worden met de 'automatische voetenplank'. Dat houd in, dat door middel van een schakelaar, onder de armleuning, de voetenplank gemotoriseerd uit of ingeklapt. 

Een tweede optie is de 'automatische draaifunctie' waarbij de stoel boven of onderaan de trap automatsch draait zodat u veilig en gemakkelijk van de stoel kan stappen.

H&F Trapliften 1100

Compact

De trapliftstoel in rust, kan zodanig compact ingeklapt worden tot 32cm breed, dat andere trapgebruikers veilig de trap op en af kunnen gaan. 

 

H&F Trapliften 1100

Comfortabel gebruik

De bediening om de traplift van boven naar beneden te doen bewegen is zodanig ontworpen dat de gebruiker niet veel kracht hoeft ui te oefenen. Tevens werd er rekening gehouden met de natuurlijke houding van de pols. 

H&F Trapliften 1100

gemakkelijk onderhoud

Aangezien de rail niet meer over een tandlat beschikt kan in dat geval de rail heel gemakkelijk onderhouden worden. Ook de materialen die gebruikt zijn voor de stoel, zijn heel onderhoudsvriendelijk in gebruik. 

 

H&F Trapliften 1100

op astand bedienbaar

De traplift kan zowel boven als beneden opgeroepen worden door de bijgeleverde afstandbedieningen. Het geeft de mogelijk om de traplift door meerdere gebruikers te laten gebruiken.

H&F Trapliften 1100
Open chat
u heeft hulp nodig?
Welkom bij H&F trapliften. Waarmee kunnen we u helpen? U kan ons ook telefonisch bereiken op het gratis nummer 0800 75 222 of per mail trapliften@hf-liften.be